5 Patarimai, kaip užsidirbti daugiau pinigų su Google AdWords reklama

Paruošite savo Landing Page (nukreipimo puslapį) 

Viena iš svarbiausių detalių su „Google AdWords“ yra tai, jog turėtum taupyti savo ir verslo pinigus, nes kiekvienam verslui to reikia, nesvarbu, ar jis didelis, ar mažas, esmės tai nekeičia. Todėl turėtum sudaryti koncentruotas reklamas pagal savo raktažodžius, kad žmogus atėjęs pas Tave nematytų to, kas neatspindi jo ieškomos informacijos. Antra, turi sukurti tokį nukreipiamąjį puslapį, kuris konvertuotų puslapio lankytoją į klientą, o kad tai padarytum gerai, tau tereikia atsirinkti tinkamus raktažodžius, kurie atitiktų tavo siūlomą paslaugą ar produktą. Pvz.: žmogus ieškos medinės kėdės, o tu jį nuvesi į medinius baldus, tai skamba panašiai, bet tai labai skirtingi dalykai.    

 

 

Atrink tinkamus raktažodžius savo reklamai

Labai paprasta. Išmok atrinkti tinkamus raktažodžius pagal kuriuos tavęs ieškos ir taip sutaupysi savo pinigų, padidinsi konversijos rodiklį ir gausi daugiau pajamų. Tu klausi savęs, kaip man susižinoti šiuos raktažodžius ir kaip atsirinkti tinkamus. Na tai tikrai labai paprasta. Nueini i „Google Adwords“ > spausk viršuje „Tools“, > tada pamatysi pirmame stulpelyje „planning“ ir ten bus „keyword planner“ ,> paspausk ir įrašyk tau rūpimą raktažodį.   Pvz:. Jeigu tu pardavinėji „medinės kėdės“ tu ir vedi „medinės kėdės“, ir tada tau išmeta daug daug paieškos rezultatų. Tu paspaudi ctrl + F , parašai „medines ked“ ir tada tau pažymi geltonai, kurie panašūs raktažodžiai. Tu išrenki visus tinkamus, ten bus „medines kedes kaina“, „medines kedes nuolaida“ ir t.t.  

 

 

Nepalik tuščių vietų!

Nuo paskelbimo 2016 m. Liepos mėn. Išplėstiniai teksto skelbimai (ETA) padarė didelę įtaką „Google AdWords“ pasauliui. Padarė papildomos vietos, kuri padeda labiau sudominti klientą reklamos metu, arba tiesiog daugiau papasakoti apie produktą ,ar paslaugą. Tai puiki galimybė tau panaudoti kūrybiškumą. Dabar tavo eilė sugalvoti kažką tokio, dėl ko žmogus turėtų paspausti arba net įsigyti tavo produktą.  Jei nori, kad skelbimai geriau veiktų… Ai bendrai aš padarysiu ir parodysiu Tau.     

 

 

Supranti, Tu turi apibūdinti, ką pardavinėji ar siūlai, tada turi parašyti koks tai daiktas (kokybiškas, gražus, prabangus, patvarus) arba jeigu tai paslauga (karšta, nuostabi, viliojanti). Paskui tiesiog suteik žmogui daugiau informacijos, gal tai yra nemokamai (nepamiršk, žodis ''nemokamai'' internete, yra toks galingas, kad verčiau jo neužmiršk). Aprašyme parašyk kažką, dėl ko klientas turėtų pas Tave ateiti, galbūt tai nauja kolekcija, gal tai nuolaida, gal tai išsprendžia jo problemas. Padėk savo klientui susiprasti.

 

Skelbimo Plėtinys (Ad Extension) sukurk daugiau vertės

Skelbimo plėtinys – tai po reklama slypinčios nuorodos, telefonų numeriai, žemėlapiai/vietovės, daug įdomybių. Bet kam jos reikalingos? Na, visų pirmą, reklama yra reklama, bet tu gali pasiūlyti kitus produktus, paslaugas, kurias turi savo parduotuvėje. Gali nurodyti kontaktus, kad žmonės galėtų susisiekti, vietą, kur Tavo verslas įsikūręs, darbo valandas… Wow, pavargau vardinti, bet tiesiog gali sukurti daugiau vertės savo potencialiam klientui.   

Dabar apačioje aš tau paaiškinsiu pagrindinius įrankius, kuriuos gali naudoti savo verslui ir ką jie tau duos… Tikiuosi dar skaitai ir Tau įdomu, nes ši informacija aukso vertės.

 

  • Sitelink Extensions – labai paprasta funkcija, viršutinėje nuotraukoje su raudonomis rodyklėmis rodžiau tas nuorodas. Tai nukreipiamosios nuorodos, kuriomis gali savo klientą nukreipti į tam tikrus savo parduotuvės puslapius.
  • Callout Extensions – tai labai panašus dalykas į „sitelink extensios“, bet reiktų su šiomis nuorodomis kelti pasitikėjimą ir ten turėtų būti tokie žodžiai kaip: „nemokamas pristatymas“, „nemokama konsultacija''
  • Call Extensions – tai dar vienas įdomus dalykas, kuris kuria pasitikėjimą su klientu. Šiame įrankyje gali pridėti savo, ar verslo numerį, į kurį tiesiogiai galės kreiptis tavo klientai.
  • Message Extensions – paprastas, bet neprastas įrankis, padėsiantis Tavo klientams Tave pasiekti greičiau. Jiems net nereikės įeiti į Tavo puslapį, kad susisiektų su Tavimi.
  • Location Extensions – dar vienas įrankis, kuris padės Tavo klientui Tave rasti. Jam prie Tavo reklamos išmes vietą, kurią būsi nurodęs. Tai ypač geras dalykas, jei esi įsikūręs tikrai sunkiai randamoje vietoje.
  • Price Extensions – manau, kad šis įrankis labai mažai naudojamas, nes jis nėra toks efektyvus. Kodėl Tu žmogui turi rodyti kainą, jeigu jis to neprašė? Gal jam neįdomu, o kol tu jį suviliosi, jis jau bus kainą pamatęs ir jį tai atbaidys.
  • Promotion Extensions – įrankis, kuris suteiks galimybę paskelbti nuolaidą, kurią žmogus pamatys.

 

 

Reklamuokis pas savo konkurentus, kurie yra didesni

Žinok man kyla klausimas, kodėl man reklamuotis vienam, jeigu galiu reklamuotis pas konkurentą, kuris yra galbūt labiau žinomas ir atneša žymiai didesnius žmonių srautus, nei tavasis. Tai būtų mano paskutinis patarimas: reklamuokis su konkurento raktažodžiais. Pasižiūrėk, kaip tavo konkurento ieško žmonės. Vėl eini į „keyword planner“ ir ten greitai įvedi konkurentą ir žiūri, kaip jo ieško. Tada susikurk reklamą su jo raktažodžiais ir viskas. Stebėk ir mėgaukis kaip ateina lankytojai.   Labai svarbu paminėti: jeigu reklamuojiesi pagal konkurento raktažodžius, nenaudok niekur jo vardo, net užuominų, tai yra draudžiama. Gali reklamuotis pagal jo raktažodžius, bet konkurento neminėk, „Google“ nepatiks ir gausi ban’ą.   Pažiūrėk, apačioje parodysiu, kaip ideal’as pagal apple raktažodžius leidžia reklamą: 

Nori išmokti GOOGLE reklamas savo versle panaudoti teisingai?

Junkis prie WORKLESS internetinio verslo klubo ir išmok visų šių subtilybių aiškiai išdestytuose video mokymuose, spausk nuorodą apačioje ir junkis prie daugiau nei 660 mokinių bendruomenės:

INTERNETINIO VERSLO KLUBAS

 

Close

50% Baigta

DOVANA TAU!

Nemokamas video padės suprasti „8 veiksmingiausius internetinio uždarbio metodus” ! Paspaudę prenumeruoti, automatiškai būsite nukreipti į puslapį kuriame galėsite paržiūrėti video medžiagą.

Prisijunk prie 1000+ WORKLESS naujienlaiškio prenumeratorių ir reguliariai gauk veiksmingiausius patarimus padėsiančius pelningai plėtoti tavo internetinį verslą!